Tanker og ukesrapport!

Hei alle! 😀

Nå er tirsdagen kommet og en ny ukesrapport er i boks!! 😀
Jeg blir bare mer og mer overrasket over meg selv å av hva jeg får til. Jeg blir helt stum!

Så nå mens jeg sitter her å høre på julemusikk i bakgrunnen, barna sover, og stearinlysene brenner så fint, så surrer tankene, hvor langt kan jeg faktisk komme? Kan jeg en dag stille i fitness konkurranse? Vil jeg noen gang bli fornøyd? Å hva skjer når jeg engang skal slutte med coachingen fra Christine? Kommer jeg til å klare meg helt alene, eller er jeg totalt avhenging av å ha noen som pusher å sier at dette er «HELT RÅTT, DETTE ER KRIMINELT BRA»?
Slik jeg føler det nå så er det en ekstrem trygghet å ha Strongbody i ryggen å den støtten jeg får av Christine, heldigvis har jeg enda 3 uker igjen, og hvis jeg vil kan jeg kjøpe 4 nye uker med oppfølging å det tror jeg faktisk jeg kommer til å gjør for det kommer til å bli tøft etter jul og januar rushet starter. Det sies jo at det skal være en måned og ett nytt år med nye muligheter og motivasjon, men hos meg er det totalt motsatt for når januar kommer er jeg rett og slett utslitt etter desember å alt som følger med den måneden, for det er ikke noe tvil om at den er ett stress, spesielt når man har barn. Det settes så store forventninger, men det kommer jeg til å komme tilbake til i et annet innlegg, altså om mine tanker rundt desember og ellers andre utfordringer i hverdagen.

NÅ skal jeg vise dere mine, som jeg selv synes er helt fantastiske, de selve målene.
Kommer til å legge sammen bilde nr 1 og 4, samt mål nr 1 og 4, så får dere se hva som kan skje hvis man virkelig går inn får det på bare 1 måned, med bare mat og styrketrening 4 dager i uken i 40 minutter av gangen.

Den 6 november var vekten min 77,3 nå den 4 desember er den 75,5. Det synes jeg er innmari bra med tanke på at jeg trener styrke å bygger muskler, å de er tyngre enn fett.

Den 6 november var midjen min 79 cm og magen min 93 cm,  nå den 4 desember er midjen min 74 cm og magen 86 cm! HELT VILT! Ikke bare har jeg gått inn i cm, jeg har også fått strammet opp magen, å du kan tro det merkes. Jeg har jo tross alt båret frem 2 gutter, og magen under første svangerskap var GEDIGEN.

Rundt øverste del av lårene har jeg gått i fra 68 cm til 62 cm.
Rundt nederste del av lårene har jeg gått fra 51 cm til 49 cm.
Da jeg begynte å måle lårene var det noen få cm forskjell mellom lår på høyre side og lår på venstre side, men nå har de jamnet seg ut, å blitt like store, å musklene de VISES skikkelig.

Det er heller ikke slik at jeg har spist bare sunt og ikke «levd livet», tvert i mot, de siste kvelden har jeg spist sjokolade. På planen min har jeg mye god mat, å deriblant hakket mørk sjokolade med vanilje kesam, dette har blitt en favoritt! Jeg skrev det til Christine i dag at det er nesten sånn at jeg ikke trenger den ene kvelden i uken til å spise hva jeg vil for jeg spiser jo så mye godt i planen, og ja, jeg var å den som trodde at hvis man skulle gå ned i vekt så måtte man spise mindre, å trene mer, men det er tvert i mot, jeg spiser mer, bare mer grønnsaker en tidligere, jeg holder meg til magert kjøtt, å hvis du tenker på det er mesteparten av kjøttet du spiser magert. Jeg trener heller ikke noe mer enn før, heller mindre, tidligere så trente jeg hverdag bortsett i fra lørdag, nå trener jeg mandag, tirsdag, torsdag og fredag, og har fri i helgene! Altså, hvis jeg vil trene kan jeg jo det, men kroppen trenger restitusjonen, den er så viktig slik at kroppen får hvile og musklene får tid til å slappe av å bygge seg opp. Dette også når det gjelder søvn, jeg sover så sykt mye bedre nå når jeg får brukt energien min på skikkelig vis, jeg har også mye mer energi enn før, jeg ligger ikke på sofaen hele dagen etter jobb fordi at jeg er så sliten, jeg fyker rundt, rydder, vasker klær, leker med barna og kan faktisk finne på å ta frem støvsugeren på kveldstid, det skjedde aldri før!

Så takk Christine og Strongbody, du og dere har gjort livet mitt mye bedre, å enda bedre skal det bli! 😀

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.