PÅ 3 UKER!

Hei alle!

På 3 uker har jeg endret livsstilen min totalt. Jeg har tilsammen på disse ukene mistet 1,7 kg, det er faktisk ganske mye med tanke på jeg har byttet ut endel fett% med muskelmasse. Jeg har minket med 20,5 cm tilsammen på hele kroppen å det er jo helt vilt. Jeg er så fornøyd å gleder meg så masse til å fortsette med denne planen og livsstilen en god stund. Jeg skal ikke leve av å måle opp maten min hele livet, dette er kun i starte og etterhvert som tiden går lærer jeg meg å se den rette mengden slik at jeg slipper å måle. Og som min coach sier, det skal være lov å leve, det er greit å skeie ut, og det er endel av livet, noen ganger er fristelsen større en ellers og vi kan ikke klare å stå i mot absolutt alt.

Jeg hadde ikke forventet så bra resultater som jeg hadde fått den siste uken fordi at jeg hadde vært i Tallinn å ikke fulgt planen i det hele tatt, verken når det gjelder mat eller trening, jeg bare så an maten å spiste fornuftig. For det er det dette handler om, altså å leve fornuftig. OG ja, jeg spiser godis, en hel MASSE, prøver å holde det til lørdag, ikke alltid det går som planlagt å det er okei, spist er spist og gjort er gjort. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle være den personen som får dårlig samvittighet for å spise søtsaker.

Jeg syntes den første uken at jeg skulle spise veldig mye mat, men når jeg nå i tillegg har fått opp treningsmengden min så er det egentlig ikke så mye, jeg spise 4 ganger om dagen men er aldri sulten, å er det slik at jeg er mer sulten til lunsj en dag så spiser jeg kveldsmat mengden da å spiser lunsj mengden til kvelds. Jeg holder meg innen en viss mengden kalorier, og bruker appen Lifesum for å følge med. Når det kommer til treningen har jeg styrkeøkter 4 dager i uken, samtidig som jeg har karatetrening 2 dager i uken. Og at ukene er hektiske er det ingen tvil om men jeg liker det, liker at ting skjer.

Jeg mener selv at alle som vil har tid til å trene, det tar ikke så lang tid som folk skal ha det til, det handler om planlegging og for meg er det alfa omega. Jeg jobber 60% stilling i hjemmetjenesten, jeg holder på med en videreutdanning og jeg er aleneforsørger til 2 små gutter, og når jeg får til å flette inn trening i en slik hverdag klarer de fleste det.

Jeg slenger med et formbilde, dette bilde er det 3 uker i mellom og jeg er super fornøyd!

Tenker at jeg for hver mandag skal legge ut ukesrapporten min her, den samme som jeg sender til coachen min! Jeg kommer også til å legge ut litt av mine dager, og kanskje noe av det jeg spiser. Strongbody har retningslinjer jeg må følge, men litt skal jeg nok klare å få til.

Jeg vil også komme med en annbefalning til deg som vil og ønsker å endre livsstilen din eller bare ha en uforpliktende prat om å ta kontakt med Christine Kamphaug på instagram, facebook eller mail (christine@strongbody.no), eller sende inn en bestilling her: http://strongbody.no/blikunde/

#Reklame

¤ Camilla

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.