Går over min egen komfort sone!

Hei alle!

I Januar i år bestemte jeg meg for å endre min livsstil, jeg kontakten en coach å trodde virkelig at jeg hadde bestemt meg, jeg fikk en treningsplan og en matplan å tenkte at dette skulle virkelig gå bra. Det varte en uke, så ga jeg opp. Nå i høst har jeg vært på noen som henter HUNT4 (Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag), den undersøkelsen satte en skikkelig støkk i meg, å jeg bestemte meg for at NÅ, nå skulle jeg virkelig endre alt. Jeg tok da kontakt med denne samme coachen som jeg snakket med i Januar å jeg fikk fortsette på min plan. Når har jeg fullført de siste 3 ukene mine der, å bestemte meg for å ordnet 4 nye uker. Jeg ble som overrasket over hvor bra det egentlig gikk, å hvor fort jeg fikk resultater, å stolt som jeg var så viste jeg dette til noen av mine kollegaer på jobben, og for noen dager siden fikk jeg forespørsel av ei jeg jobber sammen med om jeg ikke bare kunne ordne en blogg om mitt nye liv å min vei til en ny livsstil, jeg har noen dager nå gått å grublet på dette å etter å ha snakket litt med min coach kommet frem til at, ja hvorfor ikke. Jeg har jo ingenting å tape, å dummer jeg meg ut så javel da gjør jeg det.

Jeg bor på en veldig liten plass så da dette kommer til å bli snakket om er det vel ingen tvil om, men jeg ønsker å vise dere at med stor viljestyrke så går det faktisk an å komme dit man vil, ikke trenger det å være så vanskelig heller. Denne bloggen er heller ikke for å bare vise dere min hverdag, men også en dagbok til meg selv.

Jeg kommer etterhvert i løpet av kvelden til å legge ut min start, å de siste tre ukene. Planen med denne bloggen er bl.a å vise dere fra uke til uke min fremgang, kanskje litt mat og ellers de utfordringene som kommer i en hverdag med 2 barn.

¤ Camilla

Annonser

Én kommentar til «Går over min egen komfort sone!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.